Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετατρέπεστε σε περίγελο»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετατρέπεστε σε περίγελο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2014 16:07
Νέα σκληρή ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Γιώργο Σαρρή εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνοδεύεται από δήλωση του Ιβάν Σαββίδη και την σημείωση πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί νομικά.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά» επέστρεψε με νέα σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απάντηση «θιγμένου μαθητή δημοτικού» και πως ο Ολυμπιακός με περισσή αλαζονεία υποκαθιστά την Κυβέρνηση και τους θεσμούς.

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται μάλιστα δηλώσεις του Ίβαν Σαββίδη που αναφέρει: «Δεν θα επιτρέπω σε κανένα να αναφέρεται με τέτοιο τρόπο στο πρόσωπό μου», ενώ σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά.

Παράλληλα υπάρχουν και πάλι αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή για τον οποίο γράφει πως «μετατρέπεστε σε περίγελο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)!

Μετατρέπεστε σε περίγελο…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.