Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μαρκάνο και Σαβιόλα στο Μάντσεστερ!

Με Μαρκάνο και Σαβιόλα στο Μάντσεστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2014 14:15
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπεριλήφθηκαν οι Μαρκάνο και Σαβιόλα, με τον δεύτερο ωστόσο να είναι ακόμα ανέτοιμος.

Ραντεβού με την ιστορία του έχει το βράδυ της Τετάρτης στο «Όλντ Τράφορντ» ο Ολυμπιακός ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» προκειμένου να προκριθεί στους «8» του θεσμού.

Σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει μαζί του και τους Μαρκάνο, Σαβιόλα οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή από τον Μίτσελ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Από την άλλη ο Σαβιόλα ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος της Δευτέρας και είναι ακόμη ανέτοιμος, ωστόσο ο Αργεντινός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Ολαϊτάν και Σιόβας όπως και οι Ιμπαγάσα, Πελέ, Σέποβιτς Παπάζογλου και Τόρες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βέργος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.