Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σαπλιγγίδης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σαπλιγγίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2013 18:10
Χαρούμενα νέα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, καθώς η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετέτρεψε την τιμωρία του από έξι αγωνιστικές σε μία, με αποτέλεσμα ο Έλληνας άσος να τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με 4+2 αγωνιστικές (επειδή ήταν αρχηγός) λόγω της χειρονομίας του προς τον βοηθό διαιτητή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μόλις μια αγωνιστική.

Ο Έλληνας άσος μάλιστα έχει εκτίσει ήδη την ποινή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.