Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οπαδός στην εξέδρα... μαστίγωσε παίκτη στο Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας! (video)

Οπαδός στην εξέδρα... μαστίγωσε παίκτη στο Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2024 19:54
Απίστευτο περιστατικό στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας αφού οπαδός πιάστηκε από κάμερα να χτυπάει με μαστίγιο (!) τον διεθνή παίκτη της Αλ Ιτιχάντ, Αμπντεραζάκ Χαμντάλα, ο οποίος αρχικά τον μπουγέλωσε με νερό!

Η Αλ Ιτιχάντ ηττήθηκε με 4-1 από την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας στο Άμπου Ντάμπι, με τον διεθνή Μαροκινό, Αμπντεραζάκ Χαμντάλα να σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Μετά το φινάλε, βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει το ποδοσφαιριστή να μπουγελώνει με νερό έναν οπαδό στις εξέδρες, ο οποίος αντέδρασε άμεσα και τον χτύπησε δις με… μαστίγιο!

Το συμβάν οδήγησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας ότι θα αναθεωρήσει τους κανονισμούς του κώδικα συμπεριφοράς των θεατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι και, ευτυχώς, η διαταραχή των φιλάθλων είναι εξαιρετικά σπάνια.

Γι’ αυτό οι ενέργειες αυτού του «λεγόμενου» οπαδού έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα αντιπροσωπεύει το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο και καταδικάζουμε πλήρως το περιστατικό.

Θα υπάρξει ενδελεχής αναθεώρηση του κώδικα συμπεριφοράς των θεατών. Η αναθεώρηση θα διασφαλίσει τη θέσπιση ενημερωμένων κανόνων και κανονισμών για την ταχεία και αποτελεσματική επιβολή κατάλληλων κυρώσεων για την αποφυγή επανάληψης τέτοιων περιστατικών
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.