Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Το «τριφύλλι» με buzzer beater «βύθισε» τους «ερυθρόλευκους» προς τη Γ' Εθνική (video)

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Το «τριφύλλι» με buzzer beater «βύθισε» τους «ερυθρόλευκους» προς τη Γ' Εθνική (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/4/2024 18:22
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 πήρε ο Παναθηναϊκός Β' επί του Ολυμπιακού Β' στο μικρό ντέρμπι παραμονής της 5ης αγωνιστική των πλέι άουτ της Betsson Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έτσι να ανέβει στους 18 βαθμούς και το +1 από τον Γιούχτα που ηττήθηκε από τον Διαγόρα αλλά και στο +3 από τον Ολυμπιακό που είναι μόνος στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, «πληρώνοντας» πρώτα και κύρια το -10 με το οποίος ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα λόγω τιμωριών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι «πράσινοι» ήταν πιο απειλητικοί έχοντας ευκαιρίες με τους Νταμπίζα και Σαρδέλη να μην μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ αντίστοιχα για τους γηπεδούχους ο Αργυρίου μετά από καταπληκτικό σόλο πλάσαρε άστοχα σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με αμφότερες τις ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με γεμίσματα από στημένες φάσεις κυρίως. Σε ένα από αυτά στο 87' ο Φουρτάδο με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε για το «τριφύλλι» το γκολ που αποδείχθηκε «χρυσό» και του χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στη «μάχη» της παραμονής.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (67’ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (67’ Καράκουτης), Σαπουντζής (75’ Κατσουλίδης), Πινακάς (85' Βλαχομήτρος), Αργυρίου

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (58’ Καραμπάς), Σαρδέλης (58’ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (70’ Μαρτίνης), Λάμψιας (69’ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (69’ Κρυπαράκος).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.