Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ: «Δένει» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

Ίντερ: «Δένει» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/3/2024 13:15
Να κρατήσει τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της για τουλάχιστον τρία ακόμα έχει αποφασίσει η Ίντερ και σύντομα αναμένεται να τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο.

Ο 47χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «νερατζούρι» το 2021 και την πρώτη σεζόν αμφισβητήθηκε έντονα, ενώ κάποιοι υποστήριξαν τότε ότι βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από το «Μεάτσα».

Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε και πλέον έχει πείσει τους πάντες για την αξία του, με δεδομένο μάλιστα ότι πέρσι οδήγησε την ομάδα μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ηττήθηκε 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, κερδίζοντας πάντως τις εντυπώσεις με την απόδοσή της.

Φέτος μπορεί να αποχαιρέτησε νωρίτερα από το αναμενόμενο την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση -μια κι αποκλείστηκε στους «16» από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι-, ωστόσο εντός συνόρων έχει στήσει πάρτι.

Έχει αποσπαστεί με διαφορά 14 βαθμών από τους διώκτες της, εννιά αγωνιστικές πριν πέσει η καρό σημαία και μοιάζει απίθανο να χαθεί η κούπα.

Εξαιτίας των καλών αποτελεσμάτων λοιπόν και της καλής απόδοσης της Ίντερ, η διοίκηση έχει αποφασίσει να προτείνει στον Ιντζάγκι νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο πόστο του μέχρι το 2027 και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.