Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος για τον διαιτητή στο Βόλος – Κηφισιά: «Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...»

Μπέος για τον διαιτητή στο Βόλος – Κηφισιά: «Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/3/2024 11:47
Με νέα ανάρτηση επανήλθε σήμερα ο επικεφαλής του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφορικά με τους ορισμούς των διαιτητών στον αυριανό, κρίσιμο αγώνα ανάμεσα στους Θεσσαλούς και την ομάδα της Κηφισιάς για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Μαγνησίας έκανε ένα σκωπτικό σχόλιο για την τοποθέτηση του ρέφερι Γιάννη Παπαδόπουλου στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Φωτιά που θα είναι στο VAR, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως οι ορισμοί αυτοί είναι «φωτιά και λάβρα», μην παραλείποντας να υπογραμμίσει ότι υπάρχει περίπτωση «σκόπιμης διαρροής» του ονόματος του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Φωτιά και λάβρα τελικά ο ορισμός των διαιτητών στον αγώνα Βόλος – Κηφισιά. Αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν ο διαπλεκόμενος Μάνταλος.

Καλώ τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον VARίστα, Βασίλη Φωτιά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσουν μια διαιτησία τέτοια που να μας υποχρεώσει στο τέλος του αγώνα όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να τους συγχαρούμε.

Είναι ευχή, είναι ελπίδα, μακάρι να βγει αληθινή και έτσι να διαψευστεί στην πράξη το όργιο φημών που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι σκοπίμως διέρρευσε το όνομα του Διαμαντόπουλου ώστε να υπάρξει αποπροσανατολισμός και τελικά να οριστούν Παπαδόπουλος – Φωτιάς»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.