Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κετσπάγια: «Κατάλαβα πως θα νικούσαμε την Ελλάδα μετά το πρώτο πέναλτι»

Κετσπάγια: «Κατάλαβα πως θα νικούσαμε την Ελλάδα μετά το πρώτο πέναλτι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/3/2024 12:28
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας αλλά και πρώην προπονητής των ΑΕΚ και Ολυμπιακού έκανε το σχόλιό του για την πρόκριση επί της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε πως κατάλαβε από το ξεκίνημα της διαδικασίας των πέναλτι πως η Γεωργία θα έπαιρνε την πρόκριση δηλώνοντας σχετικά:

«Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.