Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* από τη EuroLeague!

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* από τη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 12:09
Στην Κωνσταντινούπολη αρχίζει η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Εφές στο “Sinan Erdem” για την 30 η αγωνιστική της EuroLeague.

Sportingbet - Κορυφαίες αποδόσεις στη EuroLeague!

Για το 7x7

Το εντυπωσιακό του σερί στη EuroLeague θέλει να συνεχίζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το… εμπόδιο της Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να καταγράφεται κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστικά, εκτός του μόνιμα απόντα τον τελευταίο καιρό, Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ δεν ταξίδεψε με τους «ερυθρόλευκους» στην Τουρκία. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από το τελευταίο ματς κόντρα στην Καρδίτσα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αγώνα… δρόμου κάνει η Εφές για να μπορέσει να εισέλθει στα Play-In. Η εκτός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική λιγόστεψε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των Τούρκων, που έχουν χαρακτηρίσει την αποψινή αναμέτρησης ως τελικό. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά η Εφές όταν υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Τον Δεκέμβριο του 2017 καταγράφεται το τελευταίο «διπλό» των Πειραιωτών, όταν επικράτησαν με σκορ 61-58.Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague σε Live Streaming*!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις 20:00, Ζαλγκίρις και Μπολόνια κοντράρονται στο Κάουνας. Κι οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, με τους Ιταλούς να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο καθώς θέλουν να παραμείνουν σε… τροχιά οκτάδας. Στις 21:00, η Ρεάλ φιλοξενείται από την Άλμπα στο Βερολίνο. Η «βασίλισσα» με ρεκόρ 23-6 έχει εξασφαλίσει την 1 η θέση, αποδεικνύοντας ότι για ακόμα μία σεζόν θα παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου. Πέντε λεπτά αργότερα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Βιλερμπάν στο Βελιγράδι. Το κίνητρο είναι με τους Ισραηλινούς που με νίκη θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για να παραμείνουν εντός δεκάδας. Με το ντέρμπι, Παρτιζάν - Μπασκόνια στην “Stark Arena” ολοκληρώνεται η 1 η μέρα της 30 ης αγωνιστικής. Αμφότερες έχουν ως στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει εντός Play-In.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ