Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατσέρμπι: Εκτός Εθνικής Ιταλίας μετά τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Χεσούς

Ατσέρμπι: Εκτός Εθνικής Ιταλίας μετά τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Χεσούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2024 15:04
Εκτός Εθνικής Ιταλίας έμεινε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι μετά τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Χουάν Χεσούς της Νάπολι, με την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να αποφασίζει τη μη συμμετοχή του στα φιλικά με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ στις ΗΠΑ.

Η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι δεν θα συμμετάσχει στις φιλικές αναμετρήσεις της Ιταλίας στις ΗΠΑ μετά από κατηγορίες ότι επιτέθηκε ρατσιστικά στον Χουάν Χεσούς στο παιχνίδι της Ίντερ με την Νάπολι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ο ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Ατσέρμπι εξήγησε στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και στους συμπαίκτες του, όπως προβλέπεται από την εσωτερική πολιτική της Εθνικής Ιταλίας, την εκδοχή του σχετικά με την υποτιθέμενη ρατσιστική έκφραση που ανέφερε ο ποδοσφαιριστής Χουάν Χεσούς κατά τη διάρκεια του Ίντερ-Νάπολι. Από όσα είπε ο αμυντικός των νερατζούρι, περιμένοντας μια ανεξάρτητη αναφορά από την αθλητική δικαιοσύνη, προέκυψε ότι δεν είχε καμία δυσφημιστική, απαξιωτική ή ρατσιστική πρόθεση. Ωστόσο, εξακολουθήσαμε να επιλέξουμε να αποκλείσουμε του Ατσέρμπι από τους επόμενους δύο αγώνες στις ΗΠΑ».

Τη θέση του Ατσέρμπι θα πάρει ο Τζιανλούκα Μαντσίνι της Ρόμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.