Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρέμβαση Ινφαντίνο για τα σφοδρά επεισόδια στην Τουρκία

Παρέμβαση Ινφαντίνο για τα σφοδρά επεισόδια στην Τουρκία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/3/2024 11:03
Σοκαρισμένη είναι από το βράδυ της Κυριακής η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα εξαιτίας των σφοδρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Τουρκία στο τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε, με νικήτρια την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων πανηγύρισαν το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχαν στη σέντρα του γηπέδου, γεγονός που ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών των γηπεδούχων, με ορισμένους εξ αυτών να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και η κατάσταση ξέφυγε με μπουνιές και κλοτσιές εκατέρωθεν.

Το λυπηρό αυτό συμβάν, προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσω social media χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες αυτές τις εικόνες ενώ σημείωσε πως οι δράστες θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Αναλυτικά:

«Η βία που είδαμε μετά το ματς ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα και την κοινωνία μας.

Το έχω πει στο παρελθόν και θα το πω και τώρα. Χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να ασφαλείς ώστε να παίζουν το παιχνίδι που φέρνει χαρά σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Καλώς όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.