Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/3/2024 13:36
Από κοντά έζησε τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό μέσο ενημέρωσης, δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του γιου του και κατ’ επέκταση των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να βρίσκομαι κοντά του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο το 2-0 είναι αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντικό να ανοίξει νωρίς το σκορ. Τώρα παρακολουθώ τα πράγματα από έξω και προσπαθώ να συνηθίσω την κατάσταση να βλέπω τα παιχνίδια ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι.

Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πώς αισθάνονται οι οπαδοί. Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια.

Δεν χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα και το παιχνίδι ήταν συναρπαστικά καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.