Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προφυλακιστέος ο Σπανός!

Προφυλακιστέος ο Σπανός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 23:18
Προφυλακιστέος για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων κρίθηκε ο Γιώργος Σπανός με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Στη φυλακή οδηγείται ο Γιώργος Σπανός, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Η ίδια απόφαση πάρθηκε και για τους άλλους τρεις, από τους συνολικά έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στην διάρκεια του Σαββάτου, ενώ η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις στα άτομα τα οποία περίμεναν την απόφαση έξω από το κτίριο της εισαγγελίας Πειραιά και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Να σημειωθεί πως ο Σπανός, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κατηγορείται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.

Παρόλα αυτά αν και η πλευρά του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και του Ατρόμητου αισιοδοξούσε πως έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να αφεθεί ελεύθερος, τελικώς θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.