Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Στον τελικό με γκολ στο 90’ η ΑΕΛ!

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Στον τελικό με γκολ στο 90’ η ΑΕΛ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 20:41
Στον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής προκρίθηκε η ΑΕΛ, η οποία με γκολ του Μπλέντι στο 90’ ισοφάρισε σε 2-2 τον Αγροτικό Αστέρα και «έκλεισε» θέση για τον τελικό του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πανελευσινιακού ή Ατρόμητου Αχαίας.

Μεγάλη πρόκριση για την ΑΕΛ, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, ωστόσο η ομάδα του Κάμπου με γκολ του Μπλέντι στο 90’ «ξέρανε» τους γηπεδούχους και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΛ έχοντας το μειονέκτημα του 1-1 στη Λάρισα, έψαξε το γκολ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 28’ με τον Γκούρτσα, ενώ τα πράγματα φάνηκε να γινόντουσαν πιο εύκολα στο 60΄ όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ, Ταταρίδη.

Ωστόσο ο Αγροτικός Αστέρας δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Παπαδόπουλου (71’, 82’) έφερε… τούμπα το παιχνίδι για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Παρόλα αυτά η ΑΕΛ η οποία έπαιζε και αυτή με δέκα παίκτες από το 77’ λόγω αποβολής του Μπουσινάκη, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο φινάλε του ματς, καθώς το σουτ του Μπλέντι στο 90’ κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, στέλνοντας έτσι τους φιλοξενούμενους στον τελικό!

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πανελευσινιακού ή Ατρόμητου Αχαίας με την ομάδα της Ελευσίνας να έχει σαφές προβάδισμα μετά το 3-0 υπέρ της στο πρώτο ματς.

Οι συνθέσεις:


Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Γκέρμαν (60' Γιώτας), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (46' Κουκουλέκης), Μπεκιάρης (46' Κρυστάλλης), Αλεξάντροβιτς, Βελλίνης.

Λάρισα: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης (22' Σαβίδης), Σιάκκας, Τσεμπερίδης (36' Κουλίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (57' Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.