Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα πριν τη Μπάγερν η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα πριν τη Μπάγερν η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 16:59
Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Άστον Βίλα, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 4-1 στο «Όλντ Τράφορντ» λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με την Μπάγερν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πρωταγωνιστές τους Ρούνεϊ και Μάτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 4-1 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και παρέμεινε στο κυνήγι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με γκολ του Γουέστγουντ, ωστόσο ο Ρούνεϊ απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 20’ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος στο 45’, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μάτα, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Ισπανός πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», «έγραψε» το 3-1 στο 57’ και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, με τον Ερνάντες να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις.

Με αυτή τη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 54 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση με δύο λιγότερους από την Τότεναμ που αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έναρξη του αγώνα, αεροπλάνο πέταξε πάνω από το γήπεδο με πανό το οποίο ζητούσε την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες: «Ο λάθος άνθρωπος. Μόγες έξω».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.