Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκούλιτ: «Συμφώνησε με την Τότεναμ ο Φαν Χαάλ»

Γκούλιτ: «Συμφώνησε με την Τότεναμ ο Φαν Χαάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 15:02
Στην αποκάλυψη πως η Τότεναμ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Λουίς Φαν Χάαλ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά το Μουντιάλ, όταν και θα αποχωρήσει από την Εθνική Ολλανδίας, αποκάλυψε ο Ρουντ Γκούλιτ!

Πριν λίγες ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει μια μεγάλη ομάδα της Αγγλίας το καλοκαίρι, όταν και θα αποχωρήσει από τους «οράνιε» (θα τον αντικαταστήσει ο Γκους Χίντινκ).

Και από ότι φαίνεται, η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί, καθώς όπως αποκάλυψε ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος Ρουντ Γκούλιτ, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναλάβει τα «σπιρούνια» μετά το Μουντιάλ:

«Ξέρω στα σίγουρα ότι ο πρόεδρος της Τότεναμ ήταν στο σπίτι του Φαν Χάαλ. Πιστεύω πως η συμφωνία είναι οριστική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουντ Γκούλιτ, μιλώντας στο BBC.

Να σημειωθεί πως για να αναλάβει ο Φαν Χάαλ την Τότεναμ, θα πρέπει να λυθεί η συνεργασία των «πετεινών» με τον Τιμ Σέργουντ, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.