Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε η Μπιλμπάο, «αυτοκτόνησε» η Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε η Μπιλμπάο, «αυτοκτόνησε» η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 01:03
Την ευκαιρία να ξεφύγει με 7 βαθμούς από την 5η Βιγιαρεάλ έχασε η Μπιλμπάο, καθώς η Εσπανιόλ υποχρέωσε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη της φετινή ήττα (2-1) στο «Σαν Μαμές» σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μια ημέρα μετά την ήττα της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» από τη Θέλτα (0-2), η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Εσπανιόλ στο «Σαν Μαμές» και παρέμεινε στην 4η θέση με 4 βαθμούς περισσότερους από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Η Εσπανιόλ πήρε προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γκαρθία και παρά την ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Γκουρπέγκι στο 56’, ο Κολότο στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς.

«Αυτοκτόνησε» η Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε η Μπιλμπάο, «αυτοκτόνησε» η Σεβίλλη
Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό «εισιτήριο» έχασε η Σεβίλλη η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια στην έδρα της, παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για 40 λεπτά.

Στην 7η θέση με 32 βαθμούς έμειναν Σεβίλλη και Βαλένθια, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Ραμόν Σάντσες Πιχουάν».

Οι «νυχτερίδες» κράτησαν μακριά από την εστία τους τη Σεβίλλη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρικάρντο Κόστα.

Η Σεβίλλη στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τους παίκτες του Έμερι να μην μπορούσαν να κερδίσουν τον εξαιρετικό Άλβες ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του, πιάνοντας και πέναλτι του Ράκιτιτς στο 63’.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται, καθώς ο διαιτητής δεν τους καταλόγισε πέναλτι σε τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις, με το τελικό 0-0 να μένει εν τέλει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.