Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Φιορεντίνα

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 01:06
Η Φιορεντίνα είναι η πρώτη φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς οι «βιόλα» κέρδισαν με 2-0 την Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι», ανατρέποντας το σε βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα, με αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού για 10η φορά στην ιστορία της.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρόμα ή την Νάπολι, προκρίθηκε η Φιορεντίνα, η οποία ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε και με τη νίκη της με σκορ 2-0, θα διεκδικήσει στις 3 Μαΐου το 7ο τρόπαιο της στην διοργάνωση.

Οι «βιόλα» πήραν προβάδισμα στο 14’ με δυνατό σουτ του Σκουφέ και παρά την πίεση της Ουντινέζε που είχε και δοκάρι με τον Ντι Νατάλε για να ισοφαρίσει, η Φιορεντίνα άντεξε και στο 61’ «καθάρισε» την πρόκριση με ωραίο γκολ του Κουαδράδο.

Στο φινάλε της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Ντομίτζι για την Ουντινέζε, όπως και ο Μπαντού που καθόταν στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, η Φιορεντίνα προκρίθηκε για 10η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ιταλίας και ευελπιστεί να το κατακτήσει για 7η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2001.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.