Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει Στέφενς αλλά θέλει βελτίωση ο Σαββίδης

Στηρίζει Στέφενς αλλά θέλει βελτίωση ο Σαββίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2014 23:06
Την στήριξη του στον Χουμπ Στέφενς εξέφρασε στον Ολλανδό τεχνικό μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ωστόσο απαίτησε την αγωνιστική βελτίωση του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε δράση για να επαναφέρει ήρεμο κλίμα μετά την απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-1).

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χούμπ Στέφενς, όπου εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Ολλανδό τεχνικό όμως ζήτησε άμεση βελτίωση της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ: «Σε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον προπονητή, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρώτου στον κ. Στέφενς και το πλάνο του.

Ο κ. Σαββίδης σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς.
Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.