Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Γκαρσία από τη Ξάνθη!

Τέλος ο Γκαρσία από τη Ξάνθη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 16:52
Μόλις ένα μήνα κράτησε το πέρασμα του Πάμπλο Γκαρσία από τη Ξάνθη, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τη λύση κοινή συνεναίση του συμβολαίου του Ουρουγουανού άσου.

Για τρία μόλις παιχνίδια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν και από την ακριτική ομάδα!

Τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα του Ουρουγουανού χαφ, με τελευταίο, την αποχώρηση του από την προπόνηση της Παρασκευής όταν δεν άκουσε το όνομά του στην 18άδα για το ματς με τον Απόλλωνα, δεν άρεσαν καθόλου στην διοίκηση της ομάδας.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση κοινή συνεναίση του συμβολαίου του Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια της ομάδας με Εργοτέλη, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τη λύση κοινή συνεναίση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαρσία».

Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, φιλοξενείται και δήλωση του 36χρονου Ουρουγουανού μέσο με την οποία ευχαριστεί προσωπικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλου:

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πανόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.