Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Το Μπερναμπέου θα πρέπει να κλείσει για τρεις μήνες»

«Το Μπερναμπέου θα πρέπει να κλείσει για τρεις μήνες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 15:22
Κλειστό για τρεις μήνες θα χρειαστεί να μείνει το «Μπερναμπέου» προκειμένου να χτιστεί η οροφή στο πλαίσιο των έργων της ανακατασκευή του γηπέδου, όπως δήλωσε ο αρχιτέκτονας Τσίσταν Λόπεζ Τσισέρι.

Πριν δύο περίπου εβδομάδες, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασε τα σχέδια για την ανακατασκευή του γηπέδου της «βασίλισσας», τα οποία περιλαμβάνουν κατασκευή οροφής, ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο και μουσείο, με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την άνοιξη/καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, ο αρχιτέκτονας και εκ των υπεύθυνων για το έργο, Τσίσταν Λόπεζ Τσισέρι μίλησε στην «As» και έδωσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τις εργασίες, αναφέροντας πως το γήπεδο θα χρειαστεί να μείνει κλειστό για τρεις μήνες για την κατασκευή της οροφής, κάτι που σημαίνει πως η Ρεάλ θα μείνει χωρίς «σπίτι» για ένα μικρό διάστημα, καθώς οι εργασίες θα γίνουν το καλοκαίρι:

«Το Μπερναμπέου θα πρέπει να κλείσει για τρεις μήνες»
«Τα έργα δεν θα ξεκινήσουν πριν την άνοιξη-καλοκαίρι του 2015. Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα εάν γίνονται παιχνίδια στο ίδιο διάστημα με τις εργασίες. Το σίγουρο είναι πως το γήπεδο θα χρειαστεί να κλείσει για τρείς μήνες για την κατασκευή της οροφής και γι’ αυτό έχουμε προγραμματίσει να γίνει το καλοκαίρι. Επίσης, ίσως χρειαστεί να κλείσουν κάποιες θύρες».

Ο ίδιος έδωσε στη συνέχεια παραπάνω πληροφορίες για τα σχέδια:

«Το στάδιο είναι μεγαλύτερο από ότι δείχνει στα σχέδια. Θα είναι ένα κτίριο πολλαπλών χρήσεων. Το Μπερναμπέου δεν μπορεί να είναι απλώς ένα “νησί” που να χρησιμοποιείται μόνο για μέρες αγώνων. Το ξενοδοχείο το οποίο θα έχει 120 δωμάτια, θα βρίσκεται στον ψηλότερο όροφο, πάνω από τις σουίτες του γηπέδου και τα ακριβότερα δωμάτια θα βλέπουν τον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο Τσίσταν Λόπεζ Τσισέρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.