Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πωλήθηκε το «Άπτον Παρκ»!

Πωλήθηκε το «Άπτον Παρκ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 14:45
Την πώληση της έκτασης όπου βρίσκεται το «Άπτον Παρκ», ανακοίνωσε σήμερα η Γουέστ Χαμ η οποία αναμένεται από το 2016 να μετακομίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο το Λονδίνου. Θα δημιουργηθεί νέα πολιτεία!

Ιστορική ημέρα για τη Γουέστ Χαμ, καθώς η διοίκηση των Λονδρέζων ανακοίνωσε την πώληση της έκτασης όπου τώρα βρίσκεται το «Άπτον Παρκ» στην εταιρεία «Galliard Group» για την αναδιαμόρφωση της περιοχής, μόλις η ομάδα μετακομίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από το 2016.

Μάλιστα στο σημείο που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας, θα χτιστούν περίπου 700 κατοικίες (!), δημιουργία υπογείου παρκινγκ, ενώ το όνομα του θρύλου της Γουέστ Χαμ, Μπόμπι Μουρ, αναμένεται να δοθεί σε έναν μεγάλο κήπο!

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας και οι κάτοικοι της περιοχής θα κληθούν να ψηφίσουν τα ονόματα των κτιρίων τα οποία θα φέρουν ονόματα παικτών-θρύλων των συλλόγων αλλά και ονομασίες που θα σχετίζονται με ιστορικά γεγονότα της Γουέστ Χαμ.

«Ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία θέλει να δουλέψει σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα για το συμφέρον της περιοχής. Η Galliard Group θα διατηρήσει και στοιχεία από την ιστορία της Γουέστ Χαμ στην τοποθεσία» είπε μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κάρεν Μπράντι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ αγωνίζεται στο «Άπτον Παρκ» από το 1904, όταν και το ιστορικό γήπεδο άνοιξε για πρώτη φορά τις θύρες του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.