Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στην κορυφή με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στην κορυφή με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 23:58
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ και μια ασίστ, η Μπαρτσελόνα πήρε εμφατική νίκη με 4-1 απέναντι στη Σεβίλλη στο «Σάντσες Πιχουάν», παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με Ρεάλ και Ατλέτικο!

Μια εβδομάδα μετά την ήττα-σοκ στο «Καμπ Νου» από τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε με 4-1 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και ανέβηκε ξανά στην κορυφή, ισοβαθμώντας στους 57 βαθμούς με Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα στο 15ο λεπτό με τον Μορένο, ωστόσο κάπου εκεί ανάλαβε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Αλέξις (34’), ενώ ο ίδιος στο 44’ ανέλαβε ρόλο εκτελεστή, ολοκληρώνοντας πριν από το ημίχρονο την ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα» με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Ο Αργεντινός άσος έκανε το 3-1 στο 56’ και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη για την Μπαρτσελόνα, με τον Φάμπρεγκας να διαμορφώνει το τελικό 4-1 δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.



Στα άλλα παιχνίδια, η Οσασούνα κέρδισε με 2-0 την Χετάφε, η Βαγιαδολίδ ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Έλτσε, ενώ Σοσιεδάδ και Λεβάντε έμειναν στο 0-0, με τους Βύντρα και Καράμπελα να ξεκινάνε βασικοί για τους φιλοξενούμενους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.