Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ζόριτς (video)

Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ζόριτς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 22:39
Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ θα έρθει την Δευτέρα ο Ντάρκο Ζόριτς προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, Ντάρκο Ζόριτς, βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ο ταλαντούχος Μαυροβούνιος άσος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Τσέλικ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος -εφόσον όλα πάνε καλά- θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της «Ένωσης» το καλοκαίρι.

Ο Ζόριτς είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης της χώρας του για το 2013, είναι διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλικ η οποία αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι, όπου αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 13-1 από την Χόνβεντ.

Μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του για την απόκτηση του ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή στο οικονομικό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.