Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς»

Μαρινάκης: «Δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 21:24
Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πληγέντες από τους πρόσφατους σεισμούς στην Κεφαλλονιά, με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο να δεσμεύεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα σχολεία του νησιού. «Δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου, έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καλύψει την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα σχολεία της Κεφαλλονιάς από τους δύο μεγάλους σεισμούς που έχουν γίνει τις τελευταίες 15 ημέρες στο νησί.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, θα διαθέσει περισσότερο από 500.000 ευρώ για τα σχολεία της περιοχής:

«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό τα παιδιά στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος.

Μαρινάκης: «Δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς»

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων
».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«O Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναλάβει το κόστος της ανακατασκευής των σχολικών κτηρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλλονιά.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε άμεσα αποδεκτή τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία ταχύτερα προς όφελος των μαθητών της δοκιμαζόμενης Κεφαλλονιάς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.