Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Λέτο, Νίνη και… ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με Λέτο, Νίνη και… ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 17:15
Σε συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Λέτο και με τον Σωτήρη Νίνη για την αποπληρωμή των οφειλομένων σε δόσεις ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παράλληλα τα βρήκε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την αποπληρωμή χρέους από τη χρήση του που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Μετά τη συμφωνία με τον με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για την αποπληρωμή των οφειλών τους, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε και με τον Σεμπάστιαν Λέτο σε ότι έχει να κάνει με τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος ο οποίος έδειξε κατανόηση και πολύ καλή διάθεση συνεργασίας, δέχτηκε τα οφειλόμενα του (περισσότερα από 650.000 ευρώ) να του κατατεθούν σε πολλές και μικρές δόσεις.

Συμφώνησε με Λέτο, Νίνη και… ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Παράλληλα, οι «πράσινοι» έκλεισαν άλλο ένα κεφάλαιο, καθώς ήρθαν σε συμφωνία και με τον Σωτήρη Νίνη για το διακανονισμό του χρέους προς τον άσο του ΠΑΟΚ που αγγίζει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν καιρό σε επαφές και τελικώς έδωσαν τα χέρια, με τον διεθνή άσο να αναμένεται να πάρει το ποσό που του οφείλεται σε 20 δόσεις.

Η συμφωνία αναμένεται να αποτυπωθεί στο χαρτί την Κυριακή εάν ο παίκτης βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα βρήκε με ΟΑΚΑ


Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία και με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την αποπληρωμή χρέους από τη χρήση του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Οι οφειλές θα καλυφθούν σε 80 δόσεις και η εξόφληση θα ολοκληρωθεί μετά το 2020.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε να γίνει "κούρεμα" του χρέους κατά 30% κάτι που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.