Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 00:02
Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η Τσέλσι η οποία με τρομερό στήσιμο από τον Ζοζέ Μουρίνιο κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» και έπιασε τους «πολίτες» στην δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Το γκολ ο Ιβάνοβιτς με δυνατό σουτ στο 32', τρία δοκάρια είχαν οι Λονδρέζοι!

Η Τσέλσι ήξερε πως μετά από την γκέλα με τη Γουέστ Χαμ ήθελε αποτέλεσμα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για να μην μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του τίτλου. Και όχι μόνο δεν περιορίστηκε στην ισοπαλία, αλλά πήρε και νίκη, καθώς οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 στο «Έτιχαντ» και υποχρέωσαν τους «πολίτες» στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα!

Με άριστο στήσιμο από τον Ζοζέ Μουρίνιο και με όπλο το «ασφυχτικό» πρέσινγκ, η Τσέλσι κατάφερε να πάρει σχετικά… εύκολα τη νίκη χάρη στο ωραίο σούτ του Ιβάνοβιτς στο 32’.

Μάλιστα οι «μπλε» είχαν και τρία δοκάρια στη συνέχεια για να «κλειδώσουν» τη νίκη, με τις προσπάθειες των Ετό (45’), Μάτιτς (53’) κ"αι Κέιχιλ (67’) να έχουν την ίδια κατάληξη προς ευχαρίστηση του Χαρτ.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, με τις απουσίες των Αγκουέρο και Φερναντίνιο να ήταν εμφανείς στον αγωνιστικό χώρο!

Έτσι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 53 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Άρσεναλ η οποία με αυτή την εξέλιξη διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.