Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Ινσαουράλδε

Υπέγραψε ο Ινσαουράλδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 00:48
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε, ο οποίος θα αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Βορρά» ως δανεικός για έξι μήνες από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Μια ημέρας μετά την απόκτηση του Νάτχο, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε! Ο Αργεντινός αμυντικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο.

Ο 29χρονος θα αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Βορρά» για τους επόμενους έξι μήνες από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη η οποία φέρεται να αγγίζει περίπου τα 2 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε από τη Σπαρτάκ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο γεννημένος στις 03.10.1984 Ινσαουράλδε ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Τσακαρίτα και φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε ηλικία 19 ετών. Από εκεί μεταγράφηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2008 και το επόμενο βήμα της καριέρας του ήταν η μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς το 2010. Στο Λα Μπομπονέρα έμεινε για δύο χρόνια πριν τον αγοράσει και τον φέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη η Σπαρτάκ Μόσχας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.