Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Συμπλήρωσαν το «πάζλ» Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου

Κύπελλο Ελλάδας: Συμπλήρωσαν το «πάζλ» Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 22:10
Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου, με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Αιγινιακό, ανατρέποντας έτσι το 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ οι Βολιώτες κέρδισαν τον Αστέρα Μαγούλας με 2-1 και «σφράγισαν» με δεύτερη νίκη την πρόκριση για τους «8» του θεσμού.

Με τους Γιάννου και Λάσνικ να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον Πανιώνιο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-0 του Αιγινιακού στην Νέα Σμύρνη και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να ανατρέψουν από το πρώτο ημίχρονο το 1-0 του πρώτου αγώνα χάρη στα τέρματα των Γιάννου (17’) και Λάσνικ (42’).

Ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στην επανάληψη ο Κούρντι με ωραίο τέρμα στο 86’, «σφράγισε» την πρόκριση για τον Πανιώνιο, ο οποίος στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου


Κύπελλο Ελλάδας: Συμπλήρωσαν το «πάζλ» Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου
Την πρόκριση για τους «8» του θεσμού εξασφάλισε και ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Μαγούλας εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι Βολιώτες πήραν προβάδισμα στο 21’ με ωραίο γκολ του Νικολιά, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 73’ με τον Δημητριάδη.

Ωστόσο στο 83’ ο Καπετάνος πέτυχε δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, «σφραγίζοντας» με νέα νίκη την πρόκριση για τους «8», εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Τα ζευγάρια στους «8»:

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ – Πανιώνιος

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

Τα ζευγάρια στους «4»:

Ολυμπιακός/Ατρόμητος – ΠΑΟΚ/Απόλλων

ΟΦΗ/Πανιώνιος – Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός Βόλου



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.