Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 15:43
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος χρειάστηκε να πληρώσει εγγύηση 10.000 ευρώ… «Μια μαύρη παρένθεση αυτό που έγινε, είμαστε δικαιωμένοι» δήλωσε

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του Θωμά Μαύρου στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα στην Ευελπίδων και ο θρύλος της ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αλλά καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ.

Ωστόσο η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, καθώς στον Θωμά Μαύρο θα ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, θα γίνει δίκη και εκεί με τα στοιχεία που θα παρουσιάσει, πιθανότατα θα αθωωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαύρος συνελήφθη την Τετάρτη για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του στην ομάδα.

Όπως προκύπτει όμως από επίσημα στοιχεία, δεν είχε καμία ευθύνη για τα οικονομικά του συλλόγου και έπαιρνε αποφάσεις που αφορούσαν μόνο το αγωνιστικό τμήμα.

Ο ίδιος μετά την απολογία του δήλωσε:

«Δεν είναι ωραίο για την ΑΕΚ αυτό που έγινε. Είναι όμως μόνο μια μαύρη παρένθεση. Καθένας γνωρίζει για την υπόθεση αυτή. Είναι γνωστή σε όλους και δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη (Γρηγορίου) ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε»,

Όσο για τη συμπαράσταση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε:

«Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε απ” την πρώτη στιγμή.

Τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς, τους παλαιμάχους και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες
όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπάει. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ και εύχομαι ποτέ να μην ξανασυμβεί. Ήταν σαν να μην πήγαινε καλά ένα παιχνίδι και έπρεπε να το αλλάξουμε. Αυτό κάναμε. Το αλλάξαμε. Είμαστε δικαιωμένοι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.