Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βύντρα «έκοψε» βαθμούς στη Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βύντρα «έκοψε» βαθμούς στη Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 21:51
Με γκολ του Λουκά Βύντρα στο 10’ η Λεβάντε ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία παρότι απάντησε στο 19’ με τον Πικέ, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή!

Μπορεί στον πρώτο γύρο η Μπαρτσελόνα να διέλυσε με 7-0 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου», ωστόσο στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, η ομάδα του Καπαρός κράτησε στο 1-1 τους Καταλανούς χάρη στον Λουκά Βύντρα!

Ο Έλληνας αμυντικός μετά από κόρνερ του Ίβανσιτς στο 10ο λεπτό, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Βίκτορ Βαλντές!

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, καθώς στο 19’ ο Πικέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Καταλανούς, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να πετάξουν δύο βαθμούς στο καλάθι των αχρήστων και να χάσουν έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, μετά το 0-0 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, επιτρέποντας στους «ροχιμπλάνκος» να περάσουν μόνοι στην κορυφή του πρωταθλήματος εφόσον κερδίσουν στο δικό τους παιχνίδι την Σεβίλλη.

Από την άλλη η Λεβάντε, η οποία εκτός από τον Βύντρα είχε βασικό και τον Καράμπελα, έπιασε στην 11η την Χετάφε με 24 βαθμούς.

Το γκολ του Βύντρα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.