Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 21:56
Έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα η Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στον «Άνφιλντ» κόντρα στην Άστον Βίλα, η οποία είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Μέρσεϊσαϊντ.

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα «πέταξε» στο καλάθι των αχρήστων η Λίβερπουλ η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ» γνωρίζοντας έτσι την πρώτη της απώλεια για το 2014.

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν «μουδιασμένοι», κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Άστον Βίλα παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα τέρματα των Βέιμαν (25’) και Μπεντέκε (36’) μετά από ισάριθμες ασίστ του Αγκμπολαχόρ.

Ο Στάριτζ μετά από ασίστ-τακουνάκι του Χέντερσον μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου, ενώ στο 53’ ο Τζέραρντ ευστοχώντας σε αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες, ισοφάρισε σε 2-2.

Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με αποτέλεσμα το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι» να κινδυνεύουν να υποχωρήσουν στην 6η θέση εφόσον Έβερτον και Τότεναμ κερδίσουν Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.