Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 21:27
Με γκολ των Αραβίδη (6’) και Λάσνικ (61’) αλλά και τον Ανέστη να κατεβάζει ρολά, ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στην «Νέα Σμύρνη» και τον άφησε στο -11 από την κορυφή!

Την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ ο οποίος παρότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, έχοντας αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Αθανασιάδη στο 12’ για να πετύχει γκολ, δεν κατάφερε να απόφυγε την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο ο οποίος πήρε το πρώτο του «τρίποντο» για το 2014.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Λάσνικ ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Αραβίδη στο 6ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 61’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0… ξεπληρώνοντας ουσιαστικά το χαμένο πέναλτι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη εμφάνιση και από τον Γιάννη Ανέστη ο οποίος πραγματοποίησε καθοριστικές αποκρούσεις στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ για γκολ, κρατώντας το μηδέν για τον Πανιώνιο που πήρε μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει στην 9η θέση με 24 βαθμούς.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων», με τον Μάρτενς να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο να μην καταφέρνει να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στους 45 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (71' Ντούνης), Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάσνικ (80’ Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου (63’ Μητρόπουλος)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (59’ Λίνο), Τζαβέλλας, Βίτορ - Τζιόλης, Λαζάρ (59’ Μάρτενς), Κατσουράνης, Στοχ (71’ Σαλπιγγίδης), Λούκας, Αθανασιάδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.