Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στο Τορόντο Ντεφόε και Μπράντλεϊ

Και επίσημα στο Τορόντο Ντεφόε και Μπράντλεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 13:14
Παίκτες της Τορόντο είναι και επίσημα οι Ζερμέν Ντεφόε και Μάικλ Μπράντλεϊ, καθώς Τότεναμ και Ρόμα αντίστοιχα, ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του MLS για την παραχώρηση τους.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μήνες, ο Ζερμέν Ντεφόε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Τορόντο, το οποίο θα έχει ισχύ από τις 28 Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως ο 31χρονος επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Τιμ Σέργουντ για τα επόμενα παιχνίδια της Τότεναμ.

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μένα αυτός ο σύλλογος. Θα παίζω με την καρδιά μου για την ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» δήλωσε ο Ντεφόε, ο οποίος μετράει περισσότερες από 250 συμμετοχές με τα «σπιρούνια», όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 23 γκολ σε 35 παιχνίδια.

Και επίσημα στο Τορόντο Ντεφόε και Μπράντλεϊ
Από την πλευρά του, στην Τορόντο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μάικλ Μπράντλεϊ με τον 26χρονο Αμερικανό μέσο της Ρόμα να υπογράφει συμβόλαιο το οποίο φέρεται να είναι εξαετής διάρκειας.

Μάλιστα η Ρόμα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων από την πώληση του Μπράντλεϊ.

«Είναι κρίμα που ο Μπράντλεϊ φεύγει, όμως ήθελε να αποχωρήσει και δεν θέλουμε να κρατάμε παίκτες που δεν επιθυμούν να είναι στη Ρόμα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα του ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός των «τζιαλορόσι», Ρούντι Γκαρσία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.