Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρδισε τον Πανιώνιο ο Αιγινιακός!

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρδισε τον Πανιώνιο ο Αιγινιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 19:38
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιζόγλου στο 65’, ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου. Έχασαν πέναλτι με τον Κολοβό στο 87’ οι «κυανέρυθροι».

Σε… περιπέτειες μπήκε ο Πανιώνιος, καθώς ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον οι «κυανέρυθροι» θα χρειαστεί να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκόρ στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, εφόσον θέλουν να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, καθώς οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν καλές στιγμές με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά και στην επανάληψη, ωστόσο στο 66’ ο Αιγινιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιζόγλου το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι μετά από λάθος εκτίμηση του Παπαδόπουλου, που έπεσε πάνω στον Γκέσιο.

Το γκολ αφύπνισε τον Πανιώνιο ο οποίος στη συνέχεια έγινε πιο απειλητικός και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Κολοβό να αστοχεί από την «άσπρη βούλα» στο 87ο λεπτό!

Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 του μήνα, με τον Πανιώνιο να καλείται πλέον να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Αιγινιακό ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αφήσει εκτός τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης(61΄ Μπούζας), Παντίδος(77΄ Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης(73΄ Καμπάνταης)

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτόβ(68΄ Κουτσοσπύρος), Γκέσιος(84΄ Γεωργίου), Δεμιρτζόγλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.