Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Βάργκας στη Βαλένθια ο Πίτσι

Θέλει Βάργκας στη Βαλένθια ο Πίτσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 18:44
Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού της Νάπολι, Εντουάντο Βάργκας επιβεβαίωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Ο Αργεντινός προπονητής της Βαλένθια αποκάλυψε πως οι «νυχτερίδες» θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την απόκτηση σέντερ φορ, προσθέτοντας πως ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Εντουάντο Βάργκας.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Χιλιανό επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στη Γκρέμιο ως δανεικός από τη Νάπολι, με τον Πίτσι να εκτιμάει πως πρόκειται για εξαιρετική λύση:

«Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που να μπορούν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα στους αντιπάλους τους και ο Βάργκας είναι ένας από αυτούς. Γνωρίζουμε ότι θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και ότι ψάχνει την ιδανική λύση γι' αυτόν, αφού δεν αγωνίζεται συχνά» τόνισε και πρόσθεσε:

«Τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και πρέπει να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να έρθει σε μας. Το έχω πει στο παρελθόν και το λέω ξανά ότι θέλουμε περισσότερες εναλλακτικές στην επίθεση» τόνισε ο Πίτσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.