Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παίρνει δανεικό τον Τέγιο η Λίβερπουλ»

«Παίρνει δανεικό τον Τέγιο η Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2013 15:44
Στη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Τέγιο όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο της «Marca»!

Ο 22χρονος Ισπανός άσος που είχε βρεθεί στο παρελθόν κοντά στο να υπογράψει στη Λίβερπουλ, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα κάνει το ταξίδι για το Μέρσεϊσαϊντ, καθώς όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο της «Marca», οι «κόκκινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, η συμφωνία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς η οποία αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός άσος έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα που εκπνέει το 2016 και οι άνθρωποι των Καταλανών φαίνεται ότι θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού ώστε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ο Τέγιο μετράει μόλις 13 συμμετοχές (3 ως βασικός) και μόλις 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και πλέον μένει να δούμε εάν οι πληροφορίες των Ισπανών θα επιβεβαιωθούν όσον αφορά την μετακίνηση του παίκτη στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.