Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+5’ για Κάρντιφ

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+5’ για Κάρντιφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 21:38
Με γκολ του Τζακ Κόλμπακ στο 90+5’, η Σάντερλαντ «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κάρντιφ στην Ουαλία (2-2), με τους γηπεδούχους μάλιστα να βρίσκονταν μέχρι το 83’ με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ!

Απίστευτο φινάλε στο Κάρντιφ, με τους γηπεδούχους, δίνοντας τον πρώτο τους αγώνα μετά την απόλυση του Μάλκι Μακάι, να κρατούσαν στα… χέρια τους τη νίκη καθώς προηγούνταν με 2-0 έως το 83’, ωστόσο η Σάντερλαντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της μάχης που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι νεοφώτιστοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ματς, ενώ ο ίδιος στο 58’ έδωσε την ασίστ στον Κάμπελ ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 2-0.

Ωστόσο η Σάντερλαντ δεν το έβαλε κάτω και στο 83’ μετά από σέντρα του Τζιακερίνι, ο Φλέτσερ μείωσε σε 2-1.

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+5’ για Κάρντιφ
Στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυχτικά την Κάρντιφ η οποία είχε κλειστεί στην περιοχή της, και εν τέλει στο 90+5’ ο Κόλμπακ λύτρωσε την ομάδα του, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Έτσι, η Σάντερλαντ έφτασε τους 15 βαθμούς και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Γουεστ Χαμ, ενώ τέσσερις βαθμούς περισσότερους έχει η Κάρντιφ που βρίσκεται στην 14η θέση.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο υπήρχαν πανό από τους οπαδούς της Κάρντιφ που ευχαριστούσαν τον Μάλκι Μακάι για όσα πρόσφερε στον σύλλογο, ενώ παράλληλα ο τηλεοπτικός φακός έπιασε αντίστοιχα που ζητούσαν την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη Βίνσεντ Ταν από τον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.