Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Άρη για 3,5 χρόνια ο Γουναρίδης

Στον Άρη για 3,5 χρόνια ο Γουναρίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 20:08
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι ο Στέφανος Γουναρίδης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αγωνίζονταν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου στον ΟΦΗ από όπου έμεινε ελεύθερος, και μέχρι χθες έκανε προπονήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα στον οποίο αγωνίζονταν τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας γκολκίπερ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού τα βρήκε με τους «κίτρινους» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Γουναρίδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την ομάδα μας.

Ο Στέφανος Γουναρίδης γεννήθηκε στις 15/06/1990 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2008-’09).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αγροτικός Αστέρας. Ο 23χρονος τερματοφύλακας παρέμεινε δύο χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο υπερασπίστηκε την εστία του Ο.Φ.Η. Με την ομάδα της Κρήτης είχε μια γεμάτη σεζόν στη Super League, καταγράφοντας 21 συμμετοχές».

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Στέφανος Γουναρίδης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Για μένα ο ΑΡΗΣ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και κακώς βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση, η οποία είναι πλασματική και πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει αυτό.

Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ ήταν όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.