Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βλέπει και Μαντούρο ο ΠΑΟΚ

Βλέπει και Μαντούρο ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2013 21:25
Μπορεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Εγιόνγκ Ενόχ να βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων, με τον Χουμπ Στέφενς να έχει στη λίστα του το όνομα του Έντβινγκ Μαντούρο.

Πρόκειται για τον 28χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο της Σεβίλλης (αγωνίζεται και ως στόπερ) ο οποίος δεν υπολογίζεται τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Ανδαλουσίας και δεν θα απέρριπτε την προοπτική να αγωνιστεί, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο, στον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος συνεχίζει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μαντούρο φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Στέφενς ο οποίος έχει σε εκτίμηση τον Ολλανδό άσο, που μπορεί να μην μετράει αρκετές συμμετοχές στη Σεβίλλη τη φετινή σεζόν, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος είχε γεμάτες χρονιές τόσο στον Άγιαξ την πενταετία 2003-2008 (70 συμμετοχές, 9 γκολ), όσο και στη Βαλένθια στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας.

Μάλιστα ο ίδιος μετράει 22 συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας, ενώ το 2007 είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 με τους «οράνιε».

Από τον ΠΑΟΚ ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται η είδηση και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Να σημειωθεί πως ο Ολλανδός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο τον κράτησε για καιρό εκτός γηπέδων μέχρι να βρουν οι γιατροί τί ακριβώς έχει, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν απειλεί τη ζωή του και του επιτρέπει ν’ αγωνίζεται κανονικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.