Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς, οι άλλοι να δουν τι θα κάνουν που έχουν καινούργια γήπεδα και 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα»

Λουτσέσκου: «Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς, οι άλλοι να δουν τι θα κάνουν που έχουν καινούργια γήπεδα και 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/1/2023 22:11
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρσε δύσκολο το παιχνίδι στην Λεωφόρο παιχνίδι παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0, δήλωσε πως η ομάδα του ετοιμάζεται την Πέμπτη για άλλον έναν πόλεμο με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ερώτηση για το πρωτάθλημα δε θέλησε να θεωρήσει την ομάδα του διεκδικήτρια του τίτλου, πετώντας με... ιδιαίτερο τρόπο το μπαλάκι στις ομάδες της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά την εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-0):

Για τα όσα νιώθει μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίσαμε 3-0 αλλά έπρεπε να υποφέρουμε, να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έφτιαξαν και αυτοί ευκαιρίες με τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το γεγονός ότι δε βρήκαν γκολ μας έδωσε την δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είμαι σε πολύ φυσιολογική διάθεση. Ξέρω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι αλλά την Πέμπτη θα είναι άλλος ένας πόλεμος»

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή: «Τι θέλετε να σας πω; Έχω πει πολλές φορές ότι χτίζουμε μια ομάδα με νέους παίκτες, χωρίς εμπειρία. Έρχονται από ομάδες που δε συνηθίζουν να παλεύουν για τίτλους. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να γίνουν όλα αυτά. Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς. Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι και μετά το Κύπελλο υπάρχει το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν. Καινούργιο γήπεδο, 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μια ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους. Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.