Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Αναστασίου με Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Αναστασίου με Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2013 14:41
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες επέβαλε στον Γιάννη Αναστασίου η ΕΠΟ, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα με τον Απόλλωνα και έτσι δεν θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Ξάνθη.

Παρότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε τιμωρήσει με απλή επίπληξη τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, τελικά ο Έλληνας τεχνικός δε τη… γλίτωσε.

Και αυτό διότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκας, και ο Έλληνας τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο των «πρασίνων» για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα οι Στιβ Ρούτερ και Γιάννης Βονόρτας να αναλαμβάνουν ρόλο πρώτων προπονητών.

Παράλληλα, το Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας του επέβαλε και πρόστιμο 1500 ευρώ στον Αναστασίου αλλά και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1.000 ευρώ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού με κύκλους της ΠΑΕ να αναφέρουν: «Ενώ τα στοιχεία που υπήρχαν δεν δικαιολογούσαν ποινή μεγαλύτερη της επίπληξης που είχε αρχικά επιβληθεί, ο κ. Καρράς, του οποίου η ευαισθησία για μια ακόμα φορά εξαντλείται σε θέμα που αφορά τον Παναθηναϊκό, έσπευσε να ασκήσει έφεση! Πλέον, νομιμοποιείται κανείς να πιστεύει ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας υπάρχει για να τιμωρεί τον Παναθηναϊκό ή να «διορθώνει» προς το αυστηρότερο όποια τυχόν απόφαση πιστεύει ότι τον αθωώνει».

Αναλυτικά η απόφαση:


«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.