Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ιμπαγάσα στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Με Ιμπαγάσα στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2013 15:55
Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από αρκετό καιρό συμπεριλήφθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός τους Νταβίντ Φουστέρ, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ.

Μετά από αρκετό διάστημα, Ο Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην ομάδα που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη.

Από την άλλη, ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να δώσει «ανάσες» στο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ άφησε εκτός και τους Μπονγκ (αισθάνεται πόνους στη μέση) και Γιαταμπαρέ (για λόγους τακτικής).

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, προσθέτοντας και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στην εκγύμνασή του, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου σταδιακά ανεβάζει ρυθμό και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες και Βάις.

Εκτός έμειναν οι Κάρολ, Μήτρογλου, Μανιάτης, Φουστέρ, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Μπονγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.