Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «32»

Γιουρόπα Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «32»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2013 00:23
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου του μένοντας στο 2-2 με την Άλκμααρ στην Τούμπα και πλέον το έργο του θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη φάση των «16». Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τις Σουόνσι, Τσερνομόρετς, Μάριμπορ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντινάμο Κιέβου και Σλόβαν να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Έτσι, τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα μάθει τον αντίπαλο του για τη φάση των «32». Ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους είναι ομάδες όπως η Βαλένθια, η Φιορεντίνα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Σεβίλλη, η Τότεναμ, η Νάπολι, η Μπενφίκα και η Λιόν!

Αναλυτικά:


Ισχυροί: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

Αδύνατοι: Σουόνσι (Αγγλία), Τσερνομόρετς (Ουκρανία), Έσμπιεργκ (Δανία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Μπέτις (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

Οι αγώνες των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα των «ισχυρών», ενώ να σημειωθεί πως δεν μπορούν να αναμετρηθούν ομάδες από την ίδια χώρα ή που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.