Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Σουνταμερικάνα: Το σήκωσε η Λανούς με... υπογραφή Μπλάνκο!

Κόπα Σουνταμερικάνα: Το σήκωσε η Λανούς με... υπογραφή Μπλάνκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 04:32
Με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να πετυχαίνει γκολ και να δίνει ασίστ, η Λανούς επικράτησε με 2-0 της Πόντε Πρέτα στην Αργεντινή και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βραζιλία, κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ιστορία έγραψε η Λανούς, η οποία έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο, επικράτησε με 2-0 της Πόντε Πρέτα στην έδρα της και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Κόπα Σουνταμερικάνα για το 2013.

Ο Αργεντινός επιθετικός έφτιαξε το πρώτο γκολ στον Αγιάλα για το 1-0 των γηπεδούχων στο 25’ , ενώ ο ίδιος στο 45+4’ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-0, καθώς στην επανάληψη η Πόντε Πρέτα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Έτσι η Λανούς λίγες ημέρες πριν τον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Νιούελς για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της ή δεύτερη αν ληφθεί υπόψη και το Κύπελλο Conmebol (προάγγελος του Σουνταμερικάνα) που κέρδισε το 1996 με προπονητή τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (αντίστοιχο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ) εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.