Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 00:56
Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για την κλήρωση της Δευτέρας στην οποία θα βρεθεί και ο Ολυμπιακός. Διαβάστε τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρόλευκων».

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον ξέρουμε όλες τις ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στους «16».

Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως καμία ομάδα δεν μπορεί να αναμετρηθεί με αντίπαλο από την ίδια χώρα, αλλά και από τον ίδιο όμιλο της πρώτης φάσης, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός αποφεύγει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά:


Οι πρώτοι των ομίλων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα

Οι δεύτεροι των ομίλων: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.

Οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ: Σαχτάρ, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Πλζέν, Βασιλεία, Νάπολι, Πόρτο, Άγιαξ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.