Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη και ρεκόρ για Ρεάλ, την Τετάρτη το Γαλατάσαραι- Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη και ρεκόρ για Ρεάλ, την Τετάρτη το Γαλατάσαραι- Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 00:34
Η… αδιάφορη βαθμολογικά Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Κοπεγχάγης, προκρίθηκε ως πρώτη και έγραψε ρεκόρ καθώς είναι η μοναδική ομάδα που ‘χει βρει δίχτυα σε 31 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες! Αναβλήθηκε στο 32’ (0-0) λόγω χιονόπτωσης το Γαλατάσαραι- Γιουβέντους και θα συνεχιστεί στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και να βρίσκει δίχτυα, η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Κοπεγχάγης στη Δανία και έγινε αυτόματα η μόνη ομάδα που ‘χει βρει δίχτυα σε 31 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες!

Το σκορ άνοιξε με φοβερό σουτ στο 25ο λεπτό ο Μόντριτς, ενώ στο 49’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο «σφράγισε» τη νίκη της «βασίλισσας» διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 49’.

Μάλιστα ο Πορτογάλος είχε δοκάρι στο 74’, ενώ στο 90’ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα για τη Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του Ρονάλντο ήταν το 800ό ευρωπαϊκό τέρμα της Ρεάλ, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 20 γκολ, ισοφαρίζοντας παράλληλα το σχετικό ρεκόρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Την Τετάρτη το Γαλατάσαραι- Γιουβέντους!


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη και ρεκόρ για Ρεάλ, την Τετάρτη το Γαλατάσαραι- Γιουβέντους (2ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γαλατάσαραϊ και Γιουβέντους αγωνίστηκαν μόλις για 32 λεπτά καθώς η έντονη χιονόπτωση στην Τουρκία ανάγκασε τον διαιτητή να αναβάλει το παιχνίδι όσο το σκορ ήταν στο 0-0.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ θα συνεχιστεί στις 15:00 το μεσημέρι (η αρχική ώρα ήταν στις 14:00 άλλα άλλαξε μετά από αίτημα της αστυνομίας)

Ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως οι καιρικές συνθήκες, όχι μόνο δεν θα βελτιωθούν, αλλά θα επιδεινωθούν και μένει να δούμε εάν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Να σημειωθεί πως η Γαλατά θέλει νίκη για να προκριθεί, ενώ η Γιουβέντους «σφραγίζει» και με ισοπαλία το εισιτήριο.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (6)
2. Γιουβέντους 6 (5)
3. Γαλατάσαραϊ 4 (5)
4. Κοπεγχάγη 4 (6)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.