Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέρια Α: Ισοπαλία τίτλου για Γιουβέντους

Σέρια Α: Ισοπαλία τίτλου για Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2013 00:13
Βαθμό «χρυσάφι» πήρε η Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι, καθώς το τελικό 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, τη διατήρησε στην πρώτη θέση με διαφορά 6 βαθμών από την αντίπαλο της.

Το σκορ άνοιξαν οι «μπιανκονέρι» στο 10’ με κεφαλιά του Κιελίνι, ωστόσο η Νάπολι κατάφερε να απαντήσει με σουτ-βολίδα του Ινλέρ στο 43’ το οποίο βρήκε και στο κεφάλι του Μπονούτσι.

Το ματς:


Η Γιουβέντους ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Κιελίνι μόλις στο 10ο λεπτό να «παγώνει» τους οπαδούς των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πίρλο από τα αριστερά. Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με εκφραστή τον Βούτσινιτς ο οποίος στο 16’ αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 20’ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ντε Σάνκτις.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και τελικώς έφτασαν στην ισοφάριση στο 43’ με τον Ινλέρ να βρίσκει δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να ακουμπάει ελαφρά και στο κεφάλι του Μπονούτσι πριν αγγίξει τα δίχτυα του Μπουφόν.

Στο δεύτερο μέρος παρά την αρχική πίεση της Γιουβέντους, οι «παρτενοπέι» πήραν τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Μπουφόν ο οποίος με εκπληκτικές αποκρούσεις, κράτησε την ισοπαλία για την Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός γκολκίπερ είπε όχι σε προσπάθειες των Χάμσικ, Καβάνι και Τζεμαιλί με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει ως το τέλος και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν έχοντας κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο στην Ιταλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.