Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση περνάει από το «Καραϊσκάκη» (3ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση περνάει από το «Καραϊσκάκη» (3ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2013 23:46
Ο Ολυμπιακός παρά την πολύ καλή του εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι με γκολ του Καβάνι στο 90’ και πλέον θα παίξει την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην αδιάφορη Άντερλεχτ που ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της από τη Μπενφίκα. Προβάδισμα με τον Ιμπραΐμοβιτς για τους γηπεδούχους (7’), ισοφάρισε προς στιγμήν στο 80’ ο Μανωλάς.

Για λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός κρατούσε το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του καθώς βρίσκονταν στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» χάρη στο γκολ του Κώστα Μανωλά στο 80’ , ενώ παράλληλα το σκορ της Άντερλεχτ με τη Μπενφίκα βρίσκονταν στο 2-2.

Ωστόσο στο 90’ άλλαξαν τα πάντα, καθώς ο Καβάνι κατάφερε να ξεφύγει από τους αμυντικούς των «ερυθρόλευκων» και να διαμορφώσει το 2-1, ενώ ταυτόχρονα ο Ροντρίγκο χάρισε στο ίδιο λεπτό τη νίκη στους Πορτογάλους με 3-2, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να θέλουν νίκη με την αδιάφορη Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16».

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση περνάει από το «Καραϊσκάκη» (3ος όμιλος)
Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Μίτσελ οι οποίοι κοίταξαν στα… μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 7ο λεπτό, χάνοντας καλές στιγμές κυρίως με τον Μήτρογλου στο πρώτο μέρος για να ισοφαρίσουν.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στην επανάληψη όταν ο Βεράτι αποβλήθηκε στο 46’, αφήνοντας τους πρωταθλητές Γαλλίας με δέκα παίκτες.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει ύστερα από κόρνερ στο 80’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μανωλά (με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στον Τσόρι που ήταν οφσάιντ).

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» που έπαιζαν με τον Μήτρογλου τραυματία στα τελευταία λεπτά, προσπάθησαν να πάρουν και τη νίκη, ωστόσο στο φινάλε μετά από ωραία μπαλιά του Ραμπιό, ο Καβάνι με άψογο πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο και έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Παρί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (85’ Μόουρα), Καβάνι, Λαβέτσι (48’ Ραμπιό), Ιμπραϊμοβιτς (78’ Μαρκίνιος).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (57’ Ντομίνγκεζ), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ (46’ Βάις), Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ (77’ Σαβιόλα), Χολέμπας, Μήτρογλου.

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)

2. Ολυμπιακός 7 (7-7)

3. Μπενφίκα 7 (6-7)

4. Άντερλεχτ 1 (3-14)

«Λύτρωση» στο 90’ για Μπενφίκα


Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση περνάει από το «Καραϊσκάκη» (3ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Άντερλεχτ δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό, καθώς με γκολ του Ροντρίγκο στο 90’ η Μπενφίκα πήρε τη νίκη με 3-2 στις Βρυξέλες, «έπιασε» στη 2η θέση τους «ερυθρόλευκους» και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 18’ Εμπέμπα, όμως η Μπενφίκα έφερε… τούμπα το ματς αρχικά με το γκολ του Μάτιτς στο 34’ και στο 52’ με το αυτογκόλ των σκόρερ των Βέλγων.

Η Άντερλεχτ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77’ με τον Μπρούνο και σε συνδυασμό με το γκολ του Μανωλά στο Παρίσι , ο Ολυμπιακός προκρίνονταν στους «16».

Όμως στο φινάλε ο Ροντρίγκο, όπως ο Καβάνι στο «Παρκ Ντε Φρένς», σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Μπενφίκα, η οποία τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Παρί και θέλει να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ για να πάρει την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.