Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουμίκοφ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, δεν θα επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες»

Κουμίκοφ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, δεν θα επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2013 13:21
Την άποψη πως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αστάνα (το θερμόμετρο χθες έδειχνε -9 °C) δεν θα επηρεάσουν την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σαχτέρ Καραγκάντι, όπως δήλωσε ο Βίκτορ Κουμίκοφ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Σαχτέρ μάλιστα έκανε λόγο για καιρό… φθινοπώρου τονίζοντας πως το παιχνίδι θα επηρεαζόταν μόνο εάν είχε μείον 20 °C!

Ο ίδιος έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρόσθεσε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη ώστε να ολοκληρώσει με θετικό αποτέλεσμα τις εντός έδρας υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν και να ευχαριστήσει τον κόσμο της.

Στην αρχική του τοποθέτηση, δήλωσε:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι για μας το τελευταίο εντός έδρας σ' αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από τις δυνάμεις μας για να ολοκληρώσουμε ικανοποιητικά τη σειρά των εντός έδρας παιχνιδιών. Πριν αρχίσουν τα ματς των ομίλων είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν μέσα από αυτό την πρόκριση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στις κλιματολογικές συνθήκες και το αν θα αποτελέσουν σύμμαχο της ομάδας του, τόνισε:

«Τον ίδιο καιρό που έχουμε εδώ, έχει και στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα, ίσως, είναι λίγο πιο ζεστά. Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια δεν έχει πολύ κρύο. Μπορούμε να πούμε πώς στην Αστάνα έχουμε καιρό φθινοπώρου. Πιστεύω, κατά συνέπεια, ότι δεν θα έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι. Αν είχε μείον 20 βαθμούς και το χιόνι στους δρόμους έφθανε μέχρι το γόνατο θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό».

Τέλος, μιλώντας για την παρουσία του κόσμου, σχολίασε:

«Οι οπαδοί έχουν ιδιαίτερη σημασία στο δικό μας σύλλογο. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο, το επίπεδο υποστήριξης είναι διαφορετικό, δημιουργεί μία άλλη αύρα. Οι παίκτες παίζουν πολύ καλύτερα όταν οι οπαδοί τους υποστηρίζουν και τους δίνουν ώθηση. Ακόμη πιστεύω πώς αν στα παιχνίδια με την Αλκμααρ και την Μακάμπι Χάιφα το γήπεδο ήταν γεμάτο οι πιθανότητες να κερδίσουμε θα ήταν πολλές περισσότερες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.